Terveiset Oulusta, jossa saimme viime viikolla kunnian aloittaa yhteistyön Huoltia Oy:n tiimin kanssa. Hyödynnämme hankkeessa yrityksen vahvaa kokemusta ja näkemystä laadukkaan nykyaikaisen ja skaalautuvan perehdytys- ja oppimisputken tekemisessä.

Huoltian ratkaisu tukee ennen kaikkea uusien työntekijöiden nopeaa oppimista ja tutustumista yrityksen tapoihin, mutta myös arvokasta apua tuovien kausityöntekijöiden kehittymistä laadukkaiksi alan osaajiksi. Visuonin avulla tehdystä ratkaisusta mainittakoon se, että realistinen visuaalinen sisältö murtaa kielimuurit, on helppoa käyttää ja tukee työtekijän yksilöllistä oppimista.

Hyvää tapaa ratkaista nämä haasteet on mietitty Huoltialla pitkään. Visuonin avulla on tarkoitus tuoda uusi ulottuvuus myös työohjeisiin ja kohteessa tapahtuvaan opastukseen, mutta edetään pala kerrallaan. Mobiilistikin käytettävä realistinen näkymä yleisimpiin työkohteisiin ja niissä tapahtuviin työsuoritteisiin on enemmän kuin tuhat kuvaa ja varmistaa sen, että yritys voi tasalaatuisesti toteuttaa korkealaatuista palvelua asiakkailleen.

Visuonin tiimi kiittää jälleen luottamuksesta!
https://huoltia.fi/

VARAA ONLINE DEMO