Siivousliike UusPalvelu otti käyttöönsä Visuonin valmiit, suomen- ja englanninkieliset Siivoustyön perusteet -sisällöt työntekijöiden perehdyttämistä varten. Yrityksen toimitusjohtaja, Ismo Nurmi sekä perehdyttäjä Mirca ovat olleet tyytyväisiä uuteen perehdytysjärjestelmään. Koska UusPalvelun työntekijöiden suomen kielen taito on eri tasoista, visuaalinen perehdytysmateriaali auttaa kaikkia hahmottamaan tulevat työtehtävät. Ismo ja Mirka kertovat, että vaikka jotkut saattavatkin tarvita englanninkielisen terminologian kanssa apua, se ei ole vaikeuttanut sisällön läpikäyntiä. 

Materiaaleihin on tutustuttu tabletin avulla, ja työntekijöiden perehdytykseen on varattu aikaa puolesta tunnista tuntiin. Mirkan mukaan tavoitteena on käydä sisältö läpi kaikkien työntekijöiden kanssa seuraavien kuuden viikon aikana. Tarkoituksena on myös kerätä palautetta uusien, täydentävien sisältöjen suunnittelemiseksi, ja esimerkiksi imurin huoltoa varten tarvitaan vielä oma ohjevideo.

Mircan ja Ismon mukaan Visuonin valmiit Siivoustyön perusteet -sisällöt ovat osoittautuneet toimivaksi ratkaisuksi UusPalvelun työntekijöiden perehdytykseen, sillä materiaalit ovat olleet helposti omaksuttavia ja sopivan mittaisia. Lisäksi sisältöjä voidaan tarvittaessa täydentää ja kehittää vastaamaan työntekijöiden tarpeita entistä paremmin.

Uuspalvelun verkkosivuille tästä

Jos haluat apua perehdytyskäytäntöjen ja -sisältöjen haasteisiin, autamme sinua uusilla visuaalisilla ja koukuttavilla tavoilla. Soita 050 55 368 99 / Jarmo@Visuon

VARAA ONLINE DEMO