Yhteistyössä on VOIMAA. Saamme olla mukana tekemässä Ametro Oy:ssä yrittäjänä toimivan Ville Haatajan, ja kahden hänen iloisen työntekijänsä, Saimyn ja Ellan, kanssa ensimmäisiä koulutussisältöjä heidän uudistuviin digikanaviinsa.

Ametro on kotisiivouksiin erikoistunut helsinkiläinen yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla. He tuottavat laadukasta ja iloista kotisiivouspalvelua perheille ja yksityisille asiakkaille. Työ on vaihtelevaa ja vaativaa, on erilaisia koteja ja monesti myös erityistoiveita. Työntekijät tekevät vakikohteita, asiat opitaan nopeasti ja asiakas voi luottaa tekemiseen ja tekijöihin.

Ville Haataja kertoo, että kaikki kotisiivouksessa työskentelevät henkilöt tulevat Filippiineiltä. Heidän taustansa ovat erilaisia, mutta kaikkia yhdistää iloisuus ja ahkeruus työssä. Ville kertookin, että palaute asiakkailta on huippuluokkaa. Työn jälki ja työntekijöiden asenne saavat kiitosta. Usein työntekijät myös kohtaavat asiakkaan työn aikana.”Haluamme paremmalla ja selkeämmällä koulutuksella yhtenäistää työntekijän käytännöt, jotta turhia ja ”omia” tapoja vältetään. Lisäksi voimme käyttää sisältöjä myös myynnin tukena kanavissamme näyttämällä asiakkaalle miten laadukkaasti siivoamme ja hoidamme sovitut asiat.” Ville kertoo.

Visuaalinen ja mobiili siivoustyön koulutus nopeuttaa entisestään uusien työntekijöiden perehdytystä ja edesauttaa tasalaatuisuutta ja tehokkuutta. Ville uskoo, että nyt he ovat löytäneet erinomaisen tavan tuoda konkreettiset ohjeet ja opastuksen mukaan työtekijän arkeen. Visuonin sisällöt ja opastukset toteutetaan kuvin ja videoin, jotta opitaan haluttu tapa suorittaa työvaiheet Ametro Cleaning- menetelmän mukaisesti – ne kulkevat aina taskussa mukana.
Visuon kumppanina tukee sisällön suunnittelussa ja tuotannossa sekä tarjoaa valmiin mobiilin sisällöntuotanto- ja jakelualustan yritysten tarpeisiin. Ville onkin jo hommaamassa omia 360 kameravälineitä omiin tuleviin sisällöntuotannon tarpeisiin.

Yhdessä tämä onnistuu!

VARAA ONLINE DEMO