Tehokas operatiivinen tuki työkohteisiin,
nopeampi perehdytys ja parempi ammatillinen osaaminen.

Ratkaisut

Testaa

Kokeile Visuonin käyttöliittymää ja ominaisuuksia sisällöntuotannon näkökulmasta. Maksutta tietysti! Saat 360° kuvat ja ikonit käyttöösi. Näet millainen Visuonin täysversio kaikkine ominaisuuksineen on sisällöntuotannon näkökulmasta.

Visuon OPI

Valmiita visuaalisia toimialakohtaisia sisältöjä. Kysy lisää.

Compact

Pääset nopeasti ja helposti kiinni ratkaisuun, joka auttaa liiketoimintasi kehityksessä. Tähän kompaktiin pakettiin on sisällytetty kaikki pienempien organisaatioiden tarvitsema. Ota yhteyttä niin katsotaan mikä on paras tapa lähteä liikkeelle!

Wide

Kun otat käyttöön WIDEn, saat joustavan ja monipuolinen ratkaisun organisaatiollesi. Monitoimipaikkaisuus, mobiilit tarpeet ja muutoksen aiheuttamat haasteet ratkeavat tällä.

Corp

Otamme huomioon suurempien organisaatioiden tarvitseman monipuolisen tuen, käyttäjästatistiikkaan, integrointiin sekä rajapintojen muutoksiin liittyvät haasteet. Saat kokonaisratkaisusi joustavasti kiinteään kuukausihintaan.

Ilmaiseksi saat

Kun haluat kokeilla vaikkapa ilmaiseksi 14 päivän ajan, voit tästä ladata käyttöösi muutaman 360° valokuvan ja ikonin.  Voit myös ladata halutessasi omia valokuvia ja ikoneita. Lataa ikonit and 360° valokuvat linkeistä.

Visuon sisällönteko

Sisällön teko on helppoa. Visuaalinen panel ja editori käyttö on helpompaa kuin powerpointin tekeminen. Tuemme konseptien suunnittelussa sekä 360° sisällön tuottamisessa. Joustavan asiakastuen ja veloituksettoman teknisen tukemme avulla onnistut.  

Lataa taustakuvia

Voit ladata käyttöösi 360° ja tavallisia valokuvia. Näistä käytätä realistisina näkyminä työpaikkoihin ja tiloihin.

Visuon panel ja editori

Panelissa voit kuvien päälle lisätä ikoneita, joista käyttäjä avaa selittvän tekstin tai videon tai jonkun muun sisällön. Määrittele ikoni ja väri kullekin. Kutsumme näitä Active Point -nimellä.

Esikatselu

Sisällönteko on hiomista eli realistisesta esikatselusta näet missä vaiheessa olet saadaksesi parhaan lopputuoksen.

Julkaisu

Valmis sisältö julkaistaan linkkiin. Käyttäjät avaavat sisällön pelkällä linkillä selaimeen. Voit myös tehdä sisällöistä kieliversion ja käyttäjä erittäin helposti voi vaihtaa kielen. Sisällöstä voit tehdä myös useampia versiota eri linkkeihin.

Valmis aloittamaan?

VARAA ONLINE DEMO