Onko sinulla PUHTAUSalan yritys? Jos on, niin onko sinulla ollut haasteita tai suoraan sanottuna ongelmia uuden työntekijän opastamisessa työhönsä? Osaako ja ymmärtääkö tämä henkilö suomea hyvin ? Usein vastaus on ei. Tai osaa puhuttuna vähän ja luettuna ei ollenkaan.

Nykyään töitä tulisi ovista ja ikkunoista. Jos työntekijäsi ei osaa, niin onhan se raskasta koko ajan kulkea vieressä ja näyttää miten työt tehdään kussakin tilanteessa. Usein työntekijä soittelee sinulle ja vie pahimmassa tapauksessa koko työajan, kun pitäisi kuitenkin omatkin työt tehdä. Entäpä sitten kun asiakkaasi soittaa, reklamoi ja kertoo, että se ja se jäi siivoamatta ja harkitsee palveluntoimittajan eli sinun vaihtamista sinun kilpailijallesi.

Emme ratkaise kaikkea ylläolevissa haasteissa, mutta visuaalisuus auttaa useimmissa tapauksissa. Kielihaasteissa auttaa se, että näytetään MITEN työ tehdään. Tavallinen tapa on viedä työntekijä työpaikalle eli kohteeseen harjoittelemaan työtä työnopastajan kanssa. Olemme Visuonissa tehostaneet koulutusta luomalla realistisia näkymiä työkohteisiin eli siivottaviin paikkoihin ja tehneet niiden sisään täsmäohjeita työtehtävien tekemistä varten. 360-kuvan avulla työntekijä näkee missä työ tapahtuu ja mitä työtehtäviä tehdään. Kaikki tämä kerrotaan vähällä tekstimäärällä. Näin uusi työntekijä ymmärtää visuaalisesti kuvien ja opasvideoiden pienen tekstimäärän avulla työmenetelmät ja niksit. Tekstitkin voi vielä kääntää helposti muille kielille.

Jos kiinnostuit kokeilemaan ja hyödyntämäan tätä uutta tapaa sinun omassa yrityksessäsi, ota minuun tai meihin yhteyttä. Kerromme lisää. Meillä on erilaisia malleja kuinka pääset helposti alkuun.

Soita: 050 55 368 99 / Jarmo

VARAA ONLINE DEMO