Miksi Visuon?

Visuaaliset sisällöt todella helposti ja nopeasti!

Säästä aikaa ja rahaa

Vähennä turhaa työtä ja kustannuksia! Virtuaalinen vierailu vähentää tarvetta matkustamiselle. Perehdytys on selkeää ja muistiin palautus nopeaa.

|

Helppokäyttöisin

95% käyttäjistä kertoo, että Visuonilla on helppo tehdä 360° sisältöä. Myös päivitys ja ylläpito Visuon työkalulla on yksinkertaista.

Parempi perehdytys

Loppukäyttäjäsi kokevat perehdytyksen kiitettäväksi ja nauttivat oppiessaan uusia asioita. Oppiminen on hauskempaa myös työn ohessa. Näin motivaatio kasvaa ja tehostaa työntekoa.

Taidot

Et tarvitse olla expertti kun haluat tehdä visuaalisia koulutussisältöjä loppukäyttäjillesi. Visuon työkalu on helppo.

VR-laseja ei tarvita

Ei VR laseja, kosketusnäytöllinen laite (esim kännykkä, tabletti) riittää. No, perinteinen tietsikka toimii myös 🙂 Loppukäyttäjät eivät siis tarvitse VR-laseja.

Teollisuusala

Meillä on jo tehty ratkaisuja ja sovelluksia myös teollisuusasiakkaillemme. He käyttävät ratkaisuamme huollon, turvallisuuden, laadun ja monen alueen yhteydessä. Älä unohda visuaalista tiedon esittämistä, jossa ohjaat käyttäjiä visuaalisesti oikeaan paikkaan ja etsityn tiedon luo.

Terveysala

Erityisesti kun turvaetäisyksiä noudatetaan ja lähikontakteja pyritään välttämään, etäohjaus ja menetelmät ovat tärkeitä. Terveysalan asiakkaamme käyttävät Visuonia myös potilaiden opastukseen. Heille voi kertoa visuaalisesti mitä tutkimus on ja miten se tehdään. Alkuvaiheessa myös sairaalahuollon työntekijät saavat ohjeistusta visuaalisesti. Älä unohda formaalia koulutusta.

Koulutus ja oppiminen

Ilmeisin käyttökohde Visuonille on koulutus ja kaikki toiminta, jossa halutaan kertoa jostain uudesta. Meillä on edelläkävijäasiakkaita opetusalalla, jolla kouluttajat ja opettajat tekevät visuaalista sisältöä aivan itse. 95% sisällöntuottajista sanoo, että pitävät Visuonin helppokäyttöisyydestä. Voimme osoittaa sen! Ota yhteyttä ja me näytämme miten se onnistuu.

Yksinkertainen. Tehokas. Hauska

Saat meiltä apua suunnitteluun ja toteutukseen. Ota yhteyttä jo tänään!

Seuraavan tason koulutus ja opastus virtuaalisesti.

Paras oppimistulos

Nopea käyttöönotto ja perehdytys

Muokkaa tarpeen mukaan

Yhteensopiva nykyiseen järjestelmään

Käytä kaikilla henkilökohtaisilla kannettavailla laitteilla.

Räätälöity ja pelillistetty

Käyttötapauksia ja uutisia

The Modern Apprenticeship with Visuon

The Modern Apprenticeship with Visuon

A new cleaner is about to start working at the hospital. Typically, a newcomer is put to work with a more experienced colleague for some days. The example above presents the most traditional way to familiarize newcomers to their work duties and tasks. A beginner is...

lue lisää
Smart Urban Security with Visuon

Smart Urban Security with Visuon

Have you ever thought how to increase experiences of safety in urban environments? And how to manage customers’ fears related to COVID-19 pandemic? Continue reading and learn how modern 3D and virtual technologies have been harnessed in production of urban security in...

lue lisää
VARAA ONLINE DEMO